miércoles, 16 de junio de 2010

Ska-P


1994
Ska-p neix com a grup en l994 entoces el formaven:
Pulpul, a la veu principal i guitarra
Toni Escobar, guitarra i cors
Julio, baix
Kogote, teclats i cors
Pako, bateria.

1995
El seu guitarra solista Toni Escobar deixa el grup, (en aquella època tots treballaven i per les nits a assajar al local) en alguns casos és molt difícil portar les dues coses, les despeses que origina el tocar en un grup, sense rebre res o gairebé res a canvi, i atendre la teva famíliaDesprés de provar a diversos guitarristes, decideixen quedar-se amb un dels que apareix per allà anomenat Joxemi originari de Larraga (Navarra), no era tècnica tot el que es buscava en un grup com ska-p sinó més bé el sentir aquesta història com seva, i acabar sent un més.

1997-1999
Això els porta a girar per tot el país tocant en pràcticament totes les festes i mogudes grasses durant els anys 97-99, de passada van a una crida que venia de l'altre costat dels Pirineus per participar en un festival, i fer una petita gira per la part sud-oest del país veí. Hi van si saber amb el que es trobaran: una multitud de francesos en tots els seus concerts, que se saben totes les cançons de la Banda.

2000
El temps passa molt ràpid si fas el que t'agrada, ia sobre et va bien.En l'any 2000 treuen un nou Cd anomenat "Planeta Eskoria", on endureixen el seu so, i es fan una mica més seriosos, dins del que cal, en una banda com ska-p on l'humor i la ironia tenen un lloc important al costat de la protesta més directa.

2004
En el moment d'escriure aquestes línies, acaba de sortir el seu nou Cd en directe anomenat INCONTROLABLE, que a més de comptar amb 16 cançons gravades en directe per tot Europa, l'acompanya un DVD amb 13 temes gravats en Nyon (Suïssa) i París ( França). A més s'incorporen tots els Video Clips de la banda i imatges del grup en l'última gira.

2005
Un any molt, molt lleig.Any en què hem decidit aturar, serà una mica definitiu?, Sincerament, no ho sabem, però necessitem parar.Lamentablement no sortiran (de moment) a la venda les cançons ja composades precisament per poder descansar a gust, gaudir de la nostra família i amics i fer treballs en solitari que aviat podreu escoltar.Ningú de Ska-p ha dit que no tornem als escenaris en un, dos o sis anys, encara que pot ser així. Deixem passar el temps.

2008
Al febrer de l'any 2008 Ska-p torna al local d'assaig a repassar el vell repertori, han parlat i volen veure que és el que passa, Pulpul ha cridat a tots i la resposta ha estat positiva, menys Pipi que en un principi no es puja al carro, no vol deixar The Locos, a última hora tornen a parlar i Pipi no es pot fer a la idea de la tornada de Ska-p sense la seva presència, així que, tota la banda al complet anuncia la volta amb un nou disc LÀGRIMAS Y GOZOS, que es llançarà el 7 d'octubre de aquest mateix any, es va acabar l'aturada, ja és definitiva la tornada del grup que real.


Pàgina web: http://ska-p.com/mp

No hay comentarios:

Publicar un comentario