viernes, 11 de junio de 2010

Dr Ring-Ding



Dr Ring-Ding aka Richie Senior va néixer el 1970 a Münster, Alemanya, per una llar multicultural i musical. La seva introducció a la música va començar amb el cant amb la seva família i l'aprenentatge de la gravadora (mortalment avorrit), però aviat va canviar als instruments més interessants, com el trombó. A partir de 1987 va jugar a la secció de vents del Bosso & Die Ping Pongs, una de les més famoses bandes de Ska d'Alemanya i l'únic del seu temps que cantaven en alemany. D'aquesta experiència va arribar a estimar la música jamaicana.A prop del Nadal de 1992 Richie va formar la seva pròpia banda, Dr Ring-Ding & the Senior Allstars. Durant els propers deu anys es posés en llibertat cinc àlbums, singles i dos àlbums nombrosos com la banda de suport de Doreen Shaffer (JA) i Lord tánamo (JA), i en fer-ho, van deixar la seva empremta en l'escena internacional de Ska.

Dr Ring-Ding és un artista popular en viu, músic d'estudi, arranjador i productor de molts gèneres de música diferents com el swing, rhythm & blues, chanson, hip hop, rumba-Soukouss i el punk, però, sobretot, en el Reggae, Dancehall i Ska.la cooperació de Richie amb l'alemany Reggae productor Setter HP va ser immortalitzat en l'àlbum solista dub T'ings Gran i en la compilació Riddim a l'exili. El seu treball amb la banda de Rock d'encreuament H-Blockx li va aconseguir un èxit amb la cançó Ring Of Fire, que va arribar al número 13 en les llistes alemanyes a l'estiu de 2000. Més col.laboracions amb H-Blockx seguit, entre d'altres a la pista del títol del seu àlbum Get in the Ring (2002), campió mundial de boxa que Sven Ottke seleccionat com la seva música d'entrada.

Dr Ring-Ding també ha fet contribucions espectaculars de seleccions individuals per als productors nacionals i internacionals: Doctor's Darling (Germaican Records) va ser als 20 de l'alemany Negre Llistes de Música a la final de 2002 i l'alemany Vom Vater ( Germaican Records) va aparèixer en nombroses recopilacions de reggae.Dr Ring-Ding ha actuat en directe a tot Europa i Amèrica del Nord. Ell ha aparegut al costat de molts veterans de la música jamaicana (Bob Andy, Doreen Shaffer, Phyllis Dillon, Lewis Hopeton, Derrick Morgan i Dennis Alcapone, només per nomenar uns pocs), i ha jugat a la secció de vents de la banda de Nova York Ska The Toasters , la més recent durant els seus 1998 "Dia dels Independents" gira pels EUA.





Pàgina principal: http://www.ringding.de/

No hay comentarios:

Publicar un comentario