viernes, 11 de junio de 2010

Mr Review


L'ska-banda Mr.Review es va fundar a Amsterdam el 1983. El bateria Roel Ording i Arne Visser guitarplayer allready tocat junts en una banda quan es van trobar amb "el Dr Rude. El three d'ells comparteix un interès en la música ska i reggae. Per aquesta raó, van decidir unir forces i començar una nova banda. Molt aviat es va trobar un keyboardplayer Hans Hoffman i en el saxòfon va esdevenir la primera brassplayer de la banda. Després d'un començament, quan la banda va tocar alguns de reggae també, triar deffinately de ska. Els pocs cobreix aviat van ser substituïts per cançons pròpies, escrites pel guitarplayer Arne Visser que encara escriu les cançons per a la banda.
Després de la posada en marxa en els pubs de la zona, "Mr.Review 'va signar un contracte per part dels britànics" Unicorn Records a Londres. Més tard a ser conegut com un dels pitjors "rip-off 'etiquetes en el moment actual. De tota manera, l'àlbum 'Caminant per Brentfordroad "va ser llançat i distribuït a tot el món. Les cançons d'aquest àlbum va aparèixer en diversos àlbums recopilatoris i discos compactes.
En Brentford Road, a Kingston, Jamaica, el famós "Studio One" estava situat. Aquest estudi ha estat famosa a la música ska daysof primerenca. Tots els grans noms han estat gravant allà i per aquesta raó "Mr.Review 'ho consideren com les seves arrels musicals.

A causa de la pàgina de l'àlbum debut i les compilacions internacionals de la banda se li va demanar als festivals a Holanda, Anglaterra, Alemanya, França i Bèlgica. Amb un espectacle de la banda construir-se una reputació com un dels millors grups en el nou ska internacional el lloc del sinistre.

El so de la banda és una mena de barreja de ska amb gust melòdic-per una secció impressivehorn. Les lletres fortes que són molt més greus que han expext al principi per una banda en aquest tipus de música també es deu al caràcter de la banda. No és la intenció de predicar tp, però "una mica d'aliment per al pensament no farà cap mal en aquests dies turbulents!

A principis de 1994, el segon àlbum va ser llançat: Lock, Stock i cos. Principals revistes internacionals va anomenar "probablement el millor ska del llançament de l'any!" Una vegada més diverses cançons va aparèixer en un parell d'àlbums recopilatoris. I la banda va promoure l'àlbum amb una gira europea.

El juliol de 1995 un vinil de 7 "va ser llançat amb un nou estudi de gravació de la cançó The street where I'm living".

Ara, el primer àlbum en viu de la banda ha vist la llum del dia! Es diu: 'Keep the Fire Burning' i ha estat llançat pel segell alemany Grover, el novembre de 1995. Mentrestant, tots els anteriors »editeu Mr.Review 'es reuneixen a aquesta etiqueta. Es fan plans per a un nou període de gira. Fins i tot un Tour per Amèrica!!

Discografia:
1989: Walkin' Down Brentford Road - Studio album (Unicorn Records/Grover Rec.)
1994: Lock, Stock & Barrel - Studio album (Grover Rec.)
1995: The street where I'm living - Single (Grover Rec.)
1995: Keep the fire burning - Live album (Grover Rec.)
1998: One Way Ticket to Skaville - Best-of compilation (Moon Records)

Pagina web: http://www.ramone.dds.nl/review.html

1 comentario: